donderdag, 27 augustus 2015 13:53

Eerste rondreisverslag camper

Eerste rondreisverslag camper. De camper vertrekt in juli voor vier weken richting Oost Europa. 

Hieronder meer foto's en een verslag uit het gastenboek:

 

Leiden, 21 augustus 2015

 

Weer thuis! Na 3,5 week op avontuur te zijn geweest met de camper van Retro Campers Soest. Lieve mensen het was een bijzondere ervaring.

Met drie dochters van 12, 5 en 2 jaar! Onze missie was om in bijna vier weken een rondje Oost Europa te doen. Wat ons zo aantrok, was dat je je eigen huis bij je hebt, maar de wereld voor je openligt. Dat voelde ook zo; bij elke kruising denk je: "Linksaf of rechtsaf, Praag of Ljublijana? De charmecamping met zwembad, of de langgerekte camping aan de rivier de Saca?" De vrijheid was geweldig maar leverde soms ook wat keuzestress op waardoor we na anderhalve week (drie campings in Duitsland, twee in Tsjechië en 1 in Oostenrijk) besloten een week lang in Slovenië en een week in Italië te verblijven. Heerlijk!

En ondertussen trok de camper ons trouw voort. Over Duitse snelwegen met 125km/h Oostenrijkse privé-bergpassen en over kleine Italiaanse bergweggetjes. We lieten ons op elke camping wel horen, zien en ruiken! Want dat het een diesel is, blijft niet onopgemerkt (bij koude start, red). Met een flinke trap op het pedaal tuften we dan weer snel de weg op. Op weg naar een nieuw avontuur, een nieuw verhaal.

Na 3200 kilometer, acht landen en elf campings en héél veel fijne momenten zijn we weer thuis in Leiden.

Paul en Laura, dank voor deze onvergetelijke reis.

Liefs, Ruben, Karlijn, Pleun, Hasse en Diede. (PS en nu nog een naam voor de camper!)

 

 

NIEUWSTE BERICHTEN