zondag, 25 oktober 2015 20:19

ChocoTof naar Parijs

Herfstvakantie ‘15. ChocoTof naar Parijs. 

“Ooit wil ik met de camper door de VS trekken”, zeg ik al jaren. Maar toen ik een goudbruin gevaarte in onze woonplaats Soest zag staan, dacht ik: “Ooit? Nu!” De andere gezinsleden (vrouw Rolinde, dochters Kumari -15jr- en Tharushi -11jr) waren net zo enthousiast. En zo werd de VS Frankrijk tijdens deze herfstvakantie. 

Niet gehinderd door enige ervaring of kunde gingen we na de geduldige uitleg van Paul op pad. En het werkte allemaal. Zo trokken we met z’n vieren in een camper rond, zelfs met herfstweer, maar ook met alle features van de camper die wij snel ChocoTof doopten. ChocoTof is ruim van binnen, we hebben er ook met z’n vieren in geslapen (aan te raden in oktober). Dat ging prima al moet je geen privacy verwachten natuurlijk. Hij is ook ruim van buiten. Maar dat is te doen, zelfs in Parijs. Heen via de Belgische kust, terug via De Ardennen, we waren er een week helemaal uit! 

Dank, Toon

Ik vond het heel leuk om in de camper te zijn omdat we dat nog nooit hadden gedaan. Ik vond de bedden heerlijk! Omdat het lekker zacht was. De camper was heel ruim voor ons vieren. We hadden heel veel lol en ik wil heel graag nog een paar keer de camper huren. Heel erg bedankt voor de camper dat we hem mochten huren. Bijna als eerste buiten de familie. Het was een reis om nooit te vergeten, nogmaals bedankt! Met de camper van Nederland Soest naar België (bij de kust) naar Frankrijk (Parijs) naar de Ardennen van België terug naar huis, geweldig! Dankuwel en beleef er nog maar veel mooie dingen mee.

Groetjes Kumari

Hoi heel erg bedankt dat we in uw camper mochten. Het was heel leuk en grappig in de camper. Het is een heel mooie camper. Het waren hele lekkere bedden. Alles was leuk, mooi grappig en fijn,

Groetjes Tharushi

Super ervaring inderdaad! Elke dag weer vrij om te kiezen wat we waar gaan doen. Veel geleerd ook, allemaal van die kleine praktische dingen en nieuwe woorden als "servicestation". En ons verwonderd over de subcultuur van de “camperaars”, een wereld die we niet kenden en waar we met de ChocoTof camper ook niet bij hoorden :-) Het was voor ons helemaal goed en een perfecte invulling van een weekje herfstvakantie!

Groet Rolinde.

Soest zondag 25 oktober 2015

 

NIEUWSTE BERICHTEN